PORIUM

PORIUM Mariona Campmany Amorós

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Fran Casado

Tribunal:

TRIBUNAL MODA M3

Abstract català:

Porium neix de la necessitat personal de qüestionar-se la importància de la funció i l’estètica en el disseny. Per entendre aquests dos conceptes, s’han estudiat els processos de desenvolupament a nivell creatiu i tècnic, de diferents disciplines per acabar debatin si en la moda aquests poden conviure de forma conjunta en un mateix disseny. S’han tingut en compte, les condicions d’adaptació a les característiques físiques i de necessitat canviant de l’usuari, per així, crear un procés de disseny creatiu on la funció es el primer factor a tenir en compte, donant resultat a una col·lecció de peces de roba, on l’estètica ajuda a entendre la funció. D’aquesta manera, aconseguim un resultat final on conviuen ambdós conceptes; la funció necessita de l’estètica, i viceversa.

Abstract espanyol:

Porium nace de la necesidad personal de cuestionarse la importancia de la función y la estética en el diseño. Para entender estos dos conceptos, se han estudiado los procesos de desarrollo a nivel creativo y técnico, de diferentes disciplinas para acabar debatiendo si en la moda estos pueden convivir de forma conjunta en un mismo diseño. Se han tenido en cuenta, las condiciones de adaptación a las características físicas y de necesidad cambiante del usuario, para así crear un proceso de diseño creativo donde la función es el primer factor a tener en cuenta, dando resultado a una colección de prendas donde la estética ayuda a entender la función. De esta manera, conseguimos un resultado final donde conviven ambos conceptos; la función necesita de la estética, y viceversa.

Abstract anglés:

Porium borns from the personal need of asking yourselves the importance of the function and aesthethics into the design. In order to understand both concepts, has being studied the development process in a creative and technical level of different discipline to end into a discussion if in the fashion, both can coexist in a same design. It has being considered the adaptation conditions to the physical characteristics and the constant change of the user, so a design process can be created in which the function is the main factor to take into account, with a final result of a wear collection where the aesthetic helps to understand the function. In that way, we get to integrate both concepts; the function needs of the aesthethis and vice versa.

Peces incloses:

Producte

Memòria del projecte ( 8 de Juliol)

Download Mariona_Campmany_PORIUM.pdf

Memòria definitiva del projecte

Download Mariona_Campmany_tfg_PORIUM.pdf

Etiquetes

Diseño Moda
PORIUM PORIUM PORIUM PORIUM PORIUM PORIUM PORIUM PORIUM PORIUM PORIUM PORIUM