Coexistencia

Coexistencia Laia Segarra

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Fran Casado

Tribunal:

TRIBUNAL MODA M2

Abstract català:

Aquest projecte sorgeix de la reflexió de com els éssers humans tenim la necessitat de pertinença a un grup i què naixem amb la característica social que definirem al llarg de la nostra vida. S’analitza aquest procés de socialització i com un home aïllat no pot desenvolupar-se com a persona. Planteja preguntes: “qui sóc?” com “qui sóc jo en relació amb els altres?” i “què són els altres en relació amb mi?” Es parla de la necessitat de les persones de construir una identitat individual i col·lectiva, sobretot per la sensació de seguretat i estabilitat que se sent. L’objectiu és la creació d’un diàleg entre cossos i peces amb coexistència per a existir al mateix temps sense anul·lar l’una a l’altra. És una manera d’identificar i generar connexions entre persones, mitjançant la creació d’unions que creen la unió i que al mateix temps funcionen per si soles en un individu.

Abstract espanyol:

Este proyecto surge a partir de la reflexión de cómo los seres humanos tenemos la necesidad de pertenencia a un grupo y que nacemos con la característica social que vamos desarrollando a lo largo de nuestra vida. Se analiza este proceso de socialización y como un hombre aislado no puede desarrollarse como persona. Plantea preguntas: “¿quién soy?” como “¿quién soy yo en relación a los otros?” y “¿qué son los otros en relación a mí?” Se habla de la necesidad de las personas de construir una identidad individual y colectiva, sobre todo por la sensación de seguridad y estabilidad que proporcionan. El objetivo es la creación de un diálogo entre cuerpos y prendas con coexistencia para existir al mismo tiempo sin anularse la una a la otra. Es una manera de reflejar y generar conexiones entre personas, mediante prendas que crean la unión y que al mismo tiempo funcionan por sí solas en un individuo.

Abstract anglés:

This project arises from the reflection of how human beings have the need to belong to a group and that we are born with the social characteristic that we are going to define throughout our lives. This socialization process is analyzed and as an isolated man he cannot develop as a person. It raises questions: “Who am I?” like “who am I in relation to others?” and “what are the others in relation to me?” There is talk of the need for people to build an individual and collective identity, especially due to the feeling of security and stability that is felt. The objective is to create a dialogue between bodies and garments with coexistence to exist at the same time without canceling each other out. It is a way of identifying and generating connections between people, by creating unions that create the union and at the same time work on their own in an individual.

Peces incloses:

Peces editorials

Memòria del projecte ( 8 de Juliol)

Download LaiaSegarra.pdf

Memòria definitiva del projecte

Download Coexistencia.pdf

Etiquetes

Diseño Moda
Coexistencia Coexistencia Coexistencia Coexistencia