The Great Book of How

The Great Book of How Anna Aguilera Sellas

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Joan Achón

Tribunal:

TRIBUNAL GRÀFIC G6

Abstract català:

La idea principal d'aquest projecte és exposar la problemàtica que representa la pèrdua d'oralitat en l'aprenentatge. Començant amb una investigació sobre la història de l'oralitat i el saber popular, es va descobrint com les històries, l'escolta i la reflexió sempre han representat una extensa font de coneixement en la història de totes les societats. A partir d'aquesta investigació, l'exposició i interpretació de les conviccions de diversos especialistes en la matèria, i l'experiència, s'ha produït un manual en format editorial, que té la finalitat de donar suport a tots aquells que volen ensenyar una llengua estrangera i es basen en la conversa i la interacció amb els seus estudiants.

Abstract espanyol:

La idea principal de este proyecto es exponer la problemática que representa la pérdida de oralidad en el aprendizaje. Empezando con una investigación sobre la historia de la oralidad y la sabiduría popular, se va descubriendo cómo las historias, la escucha y la reflexión siempre han representado una extensa fuente de conocimiento en la historia de todas las sociedades. A partir de esta investigación, la exposición e interpretación de las convicciones de varios especialistas en la materia, y la experiencia, se ha producido un manual, en formato editorial, con la finalidad de dar soporte a todos aquellos que quieran enseñar una lengua extranjera y basan su enseñanza en la conversación y la interacción con sus estudiantes.

Abstract anglés:

The main purpose of this project is to display what the absence of oral communication has meant to the education field. Throughout a brief opening, covering the fundamental research on the history of oral tradition and lore, the project reveals how stories, and the acts of listening and reflecting upon them, have been of significant importance in the spreading of knowledge through the history of all societies. This research, along with the presentation and analysis of different perceptions on the issue, brought by a large number of professionals on the subject, has been used as the foundations to create a guidebook for those who desire to teach a foreign language basing their lessons on experiences, speaking, and conversation.

Peces incloses:

Peces editorials, Objectes varis

Memòria del projecte ( 8 de Juliol)

Download GreatBookofHow_AnnaAguilera_2.pdf
The Great Book of How The Great Book of How The Great Book of How The Great Book of How The Great Book of How The Great Book of How