Underground couture

Underground couture Dina Bougnouch

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Israel Frutos

Tribunal:

TRIBUNAL MODA M3

Abstract català:

En plena era de la informació, tot servei o bé de consum porta de forma implícita el posicionament del consumidor respecte el canvi climàtic i els seus valors de consum. L'objectiu d'aquest Treball Final de Carrera és, per una banda, la realització d'un pla d'empresa sobre una cooperativa de moda denominada Underground Couture, que posa en pràctica els mètodes de l'upcycling i l'economia circular, per qualsevol individu que tingui una visió del món post-materialista. D'altra banda, el marc teòric, investiga els conceptes que intervenen en el desenvolupament del projecte i crítica les problemàtiques generades per la indústria tèxtil durant els processos de disseny i producció, amb la finalitat de conscienciar localment i per mitjans digitals, sobre la importància d'adquirir una major sensibilitat pel que consumim; mitjançant el reciclatge de texans de 2ª mà.

Abstract espanyol:

En plena era de la información, todo servicio o bien de consumo lleva de forma implícita el posicionamiento del consumidor respecto al cambio climático y sus valores de consumo. El objeto de este Trabajo Final de Carrera es, por una parte, la realización de un plan de empresa sobre una cooperativa de moda denominada Underground Couture, que pone en práctica los métodos del upcycling y la economía circular, para cualquier individuo con una visión del mundo post-materialista. Por otra parte, el marco teórico, investiga los conceptos que intervienen en el desarrollo del proyecto y crítica las problemáticas generadas por la industria textil durante los procesos de diseño y producción. El fin del proyecto es concienciar de forma local y por medios digitales, de importancia por adquirir una mayor sensibilidad por lo que consumimos; a través de prendas hechas a partir de vaqueros de 2ª mano.

Abstract anglés:

In the midst of the digital era, any service or consumer goods implicitly carries the consumer’s position with regard to climate change and consumer values. The object of this Final Career Project is, on the one hand, the realization of a business plan about a fashion cooperative called Underground Couture, which puts into practice the methods of upcycling and circular economy, for any individual with a post-materialist vision of the world.On the other hand, the theoretical framework investigates the concepts involved in the development of the project and criticizes the inconveniences generated by the textile industry during designing and production processes, in order to raise awareness locally and through digital media of the importance of achieving greater sensitivity about what we consume; through recycling second hand jeans.

Peces incloses:

Web

Memòria definitiva del projecte

Download TFG20DinaBougnouch.pdf
Underground couture