IDENTITY

IDENTITY Anna Sebastián

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Elisa Amann, Fran Casado, Israel Frutos

Tribunal:

TRIBUNAL MODA M3

Abstract català:

Identity, ha creat el seu primer projecte de moda lúdica, vinculat amb el desenvolupament de la identitat dels infants i les influències que trobem a la societat. L’objectiu principal d’Identity ha estat la creació de peces didàctiques, perquè els infants puguin expressar-se de forma creativa mitjançant la co-creació i personalització de la peça, permetent d’aquesta manera el desenvolupament de la seva pròpia identitat. Per això, les volumetries, les siluetes, els colors i les tipologies de peça reflectits en la marca han estat tots creats sense diferenciació de gènere. Una nova proposta dins dels paràmetres de moda infantil on la moda eduqui, no limiti i connecti lliure de classificació.

Abstract espanyol:

Identity, ha creado su primer proyecto de moda lúdica, vinculado con el desarrollo de la identidad de los infantes y las influencias que encontramos en la sociedad. El objetivo principal de Identity ha sido la creación de prendas didácticas, para que los infantes puedan expresarse de forma creativa a través de la co-creación y personalización de la prenda, permitiéndoles de este modo el desarrollo de su propia identidad. Por ello, las volumetrías, las siluetas, los colores y las tipologías de prenda reflejados en la marca han sido todos creados sin diferenciación de género. Una nueva propuesta dentro de los parámetros de moda infantil donde la moda eduque, no limite y conecte libre de clasificación.

Abstract anglés:

Identity has created its first playful fashion project, linked to the development of children’s identity and the influences we find in society.Identity’s main objective has been the creation of educational garments, so that infants can express themselves creatively through the co-creation and personalization of the garment, thus allowing them to develop their own identity.For this reason, the volumes, silhouettes, colors and types of garments reflected in the brand have all been created without gender differentiation.A new proposal within the parameters of children’s fashion where fashion educates, does not limit and connect free of classification.

Peces incloses:

Producte

Memòria del projecte ( 8 de Juliol)

Download Anna_Sebastian__TFG_IDENTITY.pdf

Memòria definitiva del projecte

Download Anna_Sebastian__TFG_IDENTITY_SET.pdf

Video del projecte

Video 2 del projecte