Haerentia

Haerentia Ana Perera García-Talavera

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Fran Casado

Tribunal:

TRIBUNAL MODA M1

Abstract català:

La mort d'una persona genera dubtes i incertesa, pors i tristesa. El record es manté viu, les emocions i sentiments et persegueixen durant tota la vida. Acompanyats d'objectes que vam heretar, en aquest projecte revivim i recuperem una persona que ja no està amb nosaltres, creant un projecte que evoca el record i l'herència que simbolitzen aquestes peces.

Abstract espanyol:

La muerte de una persona genera dudas e incertidumbre, miedos y tristeza. El recuerdo se mantiene vivo, las emociones y sentimientos te persiguen durante toda la vida. Acompañados de objetos que heredamos, en este proyecto revivimos y recuperamos a esa persona que ya no está con nosotros, creando un proyecto que evoque el recuerdo y la herencia que simbolizan estas piezas.

Abstract anglés:

The death of a person generates doubts and uncertainty, fear and sadness. The memory stays alive, the emotions and feelings haunt you throughout life. Accompanied by objects that we inherit, in this project we revive and recover a person who is no longer with us, creating a project that evokes the memory and heritage that these pieces symbolize.

Memòria del projecte ( 8 de Juliol)

Download Haerentia.pdf

Memòria definitiva del projecte

Download HAERENTIA.pdf
Haerentia