Franqstrukture

Franqstrukture Laura Nunez Prat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Fran Casado

Tribunal:

TRIBUNAL MODA M3

Abstract català:

El propòsit del present treball resideix a crear un nou sistema constructiu en la moda. Per a això, realitzo una recerca profunda de la forma i funció de l’arquitectura aplicada a l’estructura del projecte. La finalitat del citat sistema constructiu és la reutilització de les peces basat en la relació de forma i funció. Així mateix, els estampats i el color conformen una part fonamental del projecte. D’aquesta manera, gràcies a la combinació dels elements es pretén aconseguir una col·lecció dinàmica i exclusiva que atorga al joc, a la diversió i a l’experimentació  els papers protagonistes.

Abstract espanyol:

El propósito del presente trabajo reside en crear un nuevo sistema constructivo en la moda. Para ello, realizo una investigación profunda de la forma y función de la arquitectura aplicada a la estructura del proyecto. La finalidad del citado sistema constructivo es la reutilización de las prendas basado en la relación de forma y función. Asimismo, los estampados y el color conforman una parte fundamental del proyecto. De esta forma, gracias a la combinación de los elementos se pretende conseguir una colección dinámica y exclusiva que otorga al juego, a la diversión y a la experimentación los papeles protagonistas.

Abstract anglés:

The purpose of this work is to create a new constructive system in fashion. For this, I carry out an in-depth investigation of the shape and function of the architecture applied to the structure of the project. The aim of the aforementioned construction system is the reuse of garments based on the relationship between shape and function. Likewise, prints and colors make up an essential part of the project. This way, thanks to the combination of the elements, the intention is to achieve a dynamic and exclusive collection where fun and experimentation are the leading roles..

Peces incloses:

Maquetes i prototips

Memòria definitiva del projecte

Download 0_laura_memoria.pdf
Franqstrukture Franqstrukture Franqstrukture Franqstrukture