(No) Ver pasar

(No) Ver pasar Ot Bach-Esteve Fité

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Mireia Feliu

Tribunal:

TRIBUNAL AUDIOVISUAL A1

Abstract català:

Com tot ésser humà tendim a avançar sense parar a pensar en com vam arribar. (No)Veure passar és un projecte que parteix de les teories més antigues construïdes sobre el concepte temps, mostrant com aquestes han anat mutant fins al dia d’avui a través de l’observació i el raonament. A partir d’aquest estudi es treballa i investiga quina és la relació dels humans amb el temps i desenvolupa un pensament crític en format vídeoassaig, on es reflexiona sobre el significat que donem a la nostra existència.

Abstract espanyol:

Como todo humano tendemos a avanzar sin parar a pensar en como llegamos. (No) Ver pasar es un proyecto que parte de las teorías más antiguas construídas sobre el concepto tiempo, mostrando como estas han ido mutando hasta el día de hoy a través de la observación y el razonamiento. A partir de este estudio se trabaja e investigar cuál es la relación de los humanos con el tiempo y desarrollar un un pensamiento crítico en formato vídeo ensayo, dodne se reflexiones sobre el significado que damos a nuestra existencia.

Abstract anglés:

Like all humans, we tend to move forward without stopping to think about how we got there. (No) Ver pasar is a project that starts from the oldest theories built on the concept of time, showing how these have been mutating to this day through observation and reasoning. From this study we work and investigate what is the relationship of humans with time and generate criticism through visual art, to raise awareness and introduce people to critical thinking about time, and the meaning we give to our existence.

Memòria del projecte ( 8 de Juliol)

Download Maquetacio_TFG_1.pdf

Memòria definitiva del projecte

Download Maquetacio_TFG_1.pdf

Video del projecte

(No) Ver pasar (No) Ver pasar (No) Ver pasar (No) Ver pasar (No) Ver pasar