Scar Proudject

Scar Proudject Jenifer López

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Juny 2017

Tutor

Raúl Goñi

Abstract anglés

Scar proudject talks about self-love. It focuses in human imperfections, more specifically in the scars. The project is a collection of four pieces that give life to four scars, four women and four stories. The intention of the collection is to start a reflection on beauty, imperfections and permanent marks. Scar proudject wants to elevate the scars by giving them value and creating jewelry from them.

Abstract català

Scar proudject és un projecte que parla sobre l'amor propi. Es centra en les imperfeccions del cos humà, més específicament en les cicatrius. El projecte consta d'una col·lecció de quatre peces que donen vida a quatre cicatrius, quatre dones i quatre històries. La intenció de la col·lecció és incitar a la reflexió sobre la bellesa, les imperfeccions i les marques permanents. Scar proudject vol pujar a les cicatrius a la de categoria de joies.

Abstract español

Scar proudject es un proyecto que habla sobre el amor propio. Se centra en las imperfecciones del cuerpo humano, más específicamente en las cicatrices. El proyecto consta de una colección de cuatro piezas que das vida a cuatro cicatrices, cuatro mujeres y cuatro historias. La intención de la colección es incitar a la reflexión sobre la belleza, las imperfecciones y las marcas permanentes. Scar proudject quiere subir de categoría a las cicatrices dándoles valor y creando joyas a partir de ellas.