MI BARRIO BONITO

MI BARRIO BONITO Berta Tuset

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Juny 2017

Tutor

Raúl Goñi

Abstract anglés

Mi Barrio bonito is a territorial branding project. It’s a walk through the lives of the people living in Can Baró, a neighbourhood in Barcelona located at the foot of the Turó de Rovira mountain. These days, among many things, it’s suffering an unbearable increase of rent prices, real estate speculation and a massive amount of tourists. My idea, an exhibition of photos taken by the neighbours during a collective workshop. These pictures show from an emotional and personal point of view, parts of their lives. These pictures show parts of their lives from an emotional point of view These pictures show from an emotional and personal point of view, parts of their lives. These pictures show parts of heir lives from an emotional point of view They’re their unconditional gaze at their people, their roots and their land, claiming it as theirs and refusing to be a non-place.

Abstract català

Mi Barrio bonito és un projecte d’identitat territorial. És un passeig per algunes de les vides dels habitants de Can Baró, un barri barcelonès ciutat al peu de la muntanya del Turó de la Rovira. Actualment, entre altres realitats, pateix un augment inassumible de les rendes dels habitatges, especulació immobiliària i una arribada massiva de turistes La meva proposta, una exposició que recopila fotografies fetes per les veïnes i veïns en un taller de caràcter col·lectiu. Aquestes relaten des del punt de vista personal i emocional pinzellades de les seves pròpies vides. Són la mirada incondicional a la seva gent, a les seves arrels i a la teva terra, que reivindiquen el territori i es neguen un lloc de pas.

Abstract español

Mi Barrio bonito es un proyecto de identidad territorial. Es un paseo por algunas de las vidas de los habitantes de Can Baró un barrio barcelonés situado al pie de la montaña del Turó de Rovira. Actualmente, entre otras realidades, sufre un aumento inasumible de las rentas de las viviendas, especulación inmobiliaria y una llegada masiva de turistas. Mi propuesta, una exposición que recopila fotografías hechas por los vecinos en un taller de carácter colectivo. Estas relatan desde el punto de vista personal y emocional pinceladas de sus propias vidas. Son su mirada incondicional a su gente, a sus raíces y a su tierra, que reivindican el territorio y se niegan a ser un no-lugar.