We Are Rave

We Are Rave Ariadna Rivas Villalta

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Juny 2017

Tutor

Fran Casado, Israel Frutos

Abstract anglés

Born from concepts such as colectiveness, emotional or educational, the piece explodes with raving. “We Are Rave” inteds to be a participatory piece that creates both mutual and creative dynamics through fashion, using sensations and emotions as the main drivers. From the design of a Domus style rave tent, the collection builds across the configuration pieces in the dome. That is why the whole process has been manually managed, redirecting the standars through a modeling game, as a capability to create different dresses with only a piece. The subject can then enjoy the opportunity to look beyond the common knowledge of the classic attire. Following the philosophical values of this sort of partys and ways of life as a base, but without propagandistic intenttions, the procedure for the making has been translating to a series of terms which reflect it’s cultural legacy: freedom, tolerance, disroot and awaerness. The working process has become an investigation to self knowledge, in a proposed methodology that borns in delirium. In the same token, the place and the time of the pieces breath through an endless path, shaped by expirience and the knowledge of who you are.

Abstract català

Dels conceptes col·lectiu, emocional i educatiu, el treball vomita deliri. “We Are Rave” pretén ser una peça participativa que des de la moda, genera noves dinàmiques grupals i creatives a partir de les sensacions i les emocions. Del disseny d’una carpa “Rave” d’estil domus, la col·lecció s’ha format a través de les peces que configuren la cúpula. D’aquesta manera tot el procés ha estat manual, redirigint els patrons des del modelatge i el joc, la capacitat de construir diferents vestits amb una sola peça, donant-li a l’usuari l’oportunitat d’anar més enllà del que coneixem com a indumentària habitual. De la filosofia que s’amaga rere aquest tipus de festes, sense pretendre fer-ne un manifest, el procediment ha seguit una sèrie de termes que reflecteixen aquesta cultura: la llibertat, la tolerància, el desarrelament i la presa de consciència. El procés de treball ha resultat una investigació cap a l’autoconeixement, la proposta d’una metodologia que parteix del Deliri. L’aquí i ara que les peces respiren, un camí continuat que es modifica a través de l’experiència, del coneixement d’un mateix.

Abstract español

De los conceptos colectivo, emocional y educativo, el Trabajo vomita delirio. “We Are Rave” pretende ser una pieza participativa que desde la moda, genere nuevas dinámicas grupales i creativas a partir de las sensaciones y las emociones. Del diseño de una carpa “Rave” de estilo Domos, la colección se forma a través de las piezas que configuran la cúpula. De esta manera todo el proceso ha sido manual, redirigiendo los patrones desde el modelaje y el juego, la capacidad de construir diferentes vestidos con una sola pieza, dándole al usuario la oportunidad de ir más allá de lo que conocemos como indumentaria habitual. De la filosofía que se esconde tras este tipo de fiestas, sin pretender hacer un manifestó, el procedimiento ha resultado una investigación hacia el autoconocimiento, la propuesta de una metodología que parte del Delirio. El aquí y ahora que las piezas respiran, un camino que se modifica a través de la experiencia, el conocimiento de uno mismo.

Comentari