Aceite de Palma

Aceite de Palma Sergio Castaño Peña

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Juny 2017

Tutor

Fran Casado

Abstract anglés

Palm Oil is a project that studies about the esthetic perception inside of the postmodern society by how conventionalism makes impossible for the people to be able to develop their own creativity. After a huge analysis of “La Historia de la Fealdad” written by Umberto Eco has been got an idea about how relativity is the only way to understand the truth about what really beautiful/ugly terms do mean. This project gets real shape through an investigation of fifth-teen different possible people arquetypes inside of today’s society, all of them caracterized or just re-worked full of humor, but respecting the essence of each one.

Abstract català

Oli de Palma és un projecte que estudia la percepció de l’estètica a la societat postmoderna mitjançant la relació entre el convencionalisme i la impossibilitat per les persones de desenvolupar la seva pròpia creativitat. Després d’un exhaustiu anàlisi de “La Historia de la Fealdad” d’Umberto Eco s’extreu una idea general sobre com la relativitat és la única forma per entendre la veritat en quant als termes maco/lleig. El projecte es materialitza amb una investigació de quinze diferents arquetips de persones dins la societat a un context de ciutat dormitori, que tots plens d’humor, són caracteritzats o reinterpretats canviant volums i silueta però respectant les essències de cadascun d’ells.

Abstract español

Aceite de Palma es un proyecto que estudia la percepción de la estética en la sociedad posmoderna mediante a cómo se entiende el convencionalismo como un impedimento para desarrollar la creatividad de las personas. Mediante el análisis de “La Historia de la Fealdad” de Umberto Eco se adquiere una idea general acerca de cómo la relatividad es el único medio para entender la verdad acerca de las terminologías bello/feo. El proyecto toma forma mediante la investigación de quince distintos arquetipos de personas dentro de la sociedad en un contexto de ciudad dormitorio, que mediante el humor son caracterizados o reinterpretados cambiando volúmenes y silueta pero respetando la esencia de cada uno.