6 1 4, les meves superheroïnes.

6 1 4, les meves superheroïnes. Eva Picas Blasi

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Juny 2017

Tutor

Fran Casado

Abstract anglés

6 1 4, my superheroines. It is a personal project, sincere and made from my heart. It is a project that pretends to do honor to 3 women that have marked my life, and all what surrounds it. 3 women, each one with experiences, feelings and from different generations, but at the same time they have breathed the same essence. An essence that has allowed them discover, be different, be original in his time and has allowed them to not being used with nothing, keeping fighting. A fight that has helped me to be who I am right now and who I am as a designer. This work develops from a list of key words: feminism; sorority; family; love; quartet; growth; identity; creativity; art; fashion; voyage; anime. From these concepts, I have realised a collection from 4 histories. A collection of 10 looks, that shows a fusion of pieces and how they interweave between them, to turn into a new identity, in a uniform of superheroine, where all is possible, and where the energy flows for all cost. Finally, thanks to this project, I have been able to get deeper in my life and in the one of the most important people that have surrounded me. And could remember them with happiness, all the years lived, and these remaining to live.

Abstract català

6 1 4, les meves superheroïnes. És un projecte d'àmbit personal, sincer i fet amb el cor. És un projecte que pretén fer homenatge a 3 dones que han marcat la meva vida, i tot el que l'envolta. 3 dones, cada una amb experiències, sentiments i de generacions diferents, però que a la vegada han respirat la mateixa essència, una essència que les ha permès descobrir, ser diferents, ser originals en la seva època i no acostumar-se amb res, seguir lluitant. Una lluita que m'ha ajudat a ser qui sóc ara mateix i qui sóc com a dissenyadora. Aquest treball es desenvolupa a partir d'una llista de paraules claus: feminisme; germanor; família; amor; quartet; creixement; identitat; creativitat; art; moda; viatge; anime. A partir d'aquests conceptes, s'ha realitzat una col·lecció a partir de 4 històries. Una col·lecció de 10 looks, que mostra una fusió de peces i com s'entrellacen entre elles, per convertir-se en una nova identitat, en un uniforme de superheroïna, on tot és possible, i on l'energia flueix per tots costats. Finalment, a partir d'aquest projecte, s'ha pogut profunditzar més en la meva vida i en la de les persones més importants que m'han rodejat. I poder recordar amb felicitat, tots els anys viscuts, i que queden per viure.

Abstract español

6 1 4, mis superheroinas. Es un proyecto de ámbito personal, sincero y hecho con el corazón. Es un proyecto que pretende hacer homenaje a 3 mujeres que han marcado mi vida, y todo el que la rodea. 3 mujeres, cada una con experiencias, sentimientos y de generaciones diferentes, pero que a la vez han respirado la misma esencia, una esencia que las ha permitido descubrir, ser diferentes, ser originales en su época y no acostumbrarse con nada, seguir luchando. Una lucha que me ha ayudado a ser quién soy ahora mismo y quién soy como diseñadora. Este trabajo se desarrolla a partir de una lista de palabras claves: feminismo; hermandad; familia; amor; cuarteto; crecimiento; identidad; creatividad; arte; moda; viaje; anime. A partir de estos conceptos, se ha realizado una colección a partir de 4 historias. Una colección de 10 looks, que muestra una fusión de piezas y cómo se entrelazan entre ellas, para convertirse en una nueva identidad, en un uniforme de superheroina, donde todo es posible, y donde la energía fluye por todos lados. Finalmente, a partir de este proyecto, se ha podido profundizar más en mi vida y en la de las personas más importantes que me han rodeado. Y poder recordar con felicidad, todos los años vividos, y que quedan para vivir.

Etiquetes

amor | collection | familia