Bon Voyage!

Bon Voyage! Laura Bolaños Arnal

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Joan Ros

Abstract català:

El projecte és una investigació sobre les formes d’evasió que la societat crea per fugir de la rutina. En concret es desenvolupa a partir de la narrativa fantàstica i com afecta la fantasia a les persones i es compara amb la forma actual d’evasió més recurrent, les vacances i com s’ha creat un negoci al voltant, comercialitzant-les.

 

A partir d’aquesta cerca es desenvolupa el concepte de crear una col·lecció “Resort” des de les dues estètiques extretes del marc teòric, l’evasió fantàstica que es crea Maria Antonieta a Versailles (Hameau) i les senyores grans que protagonitzen el paisatge de les platges espanyoles . D’aquesta manera, desenvolupar la col·lecció des de la coherència del target de les col·leccions “Resort” creant així una crítica sobre les necessitats que creen les empreses per al creixement d’un consumisme que no té fi.

Abstract espanyol:

El proyecto es una investigación sobre las formas de evasión que la sociedad crea para huir de la rutina. En concreto se desarrolla a partir de la narrativa fantástica y como afecta la fantasía a las personas y se compara con la forma actual de evasión más recurrente, las vacaciones y como se ha creado alrededor un negocio, comercializándolas.

 

A partir de esta búsqueda se desarrolla el concepto de crear una colección “Resort” desde las dos estéticas extraídas del marco teórico, la evasión fantástica que se crea Maria Antonieta en Versailles (Hameau) y las señoras mayores que protagonizan el paisaje de las playas españolas. De esta forma desarrollar la colección desde la coherencia del target de las colecciones “Resort” creando así una crítica sobre las necesidades que crean las empresas para el crecimiento de un consumismo que no tiene fin.

Abstract anglès

The project is an investigation into the forms of evasion that society creates to escape routine. Specifically, it is developed from the fantastic narrative and how fantasy affects people and is compared with the current most recurrent form of evasion, vacations and how a business has been created around it, marketing them.

 

From this search, the concept of creating a “Resort” collection is developed from the two aesthetics extracted from the theoretical framework, the fantastic escape created by Marie Antoinette in Versailles (Hameau) and the elderly ladies who star in the landscape of Spanish beaches. . In this way, develop the collection from the coherence of the target of the “Resort” collections, thus creating a critique of the needs created by companies for the growth of consumerism that has no end.

 

Bon Voyage! Bon Voyage! Bon Voyage! Bon Voyage! Bon Voyage! Bon Voyage! Bon Voyage! Bon Voyage!