AsX:00111 : Dels somnis, la màgia, el temps i la consciència maquínica

AsX:00111 : Dels somnis, la màgia, el temps i la consciència maquínica Mila Palomeras

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Fran Casado, Joan Ros

Abstract català:

Un diari de somnis que es converteix a imatges renderitzades per una IA, que és un sígil, que es converteix a teixit, que es converteix en una col·lecció que funciona per correspondències simbòliques per arribar als desitjos més profunds que genera l’inconscient. Una marca de costumització massiva de sígils que es converteix en un procés hipersticional que parla dels somnis, la màgia, el temps i la imaginació maquínica.I que, en el fons, ens conecta a tots.

Abstract espanyol:

Un diario de sueños que se convierte en imágenes renderizadas por una IA, que es un sígil, que se convierte en tejido, que se convierte en una colección que funciona por correspondencias simbólicas para llegas a los deseos más profundos que genera el inconsciente. Una marca de costumización massiva de sigilos que se convierte en un proceso hipersticional que habla de sueños, magia, tiempo e imaginación maquínica. Y que, en el fondo, nos conecta a todos.

Abstract anglès

A dream diary that becomes images rendered by an AI, that is a sigil, that becomes a fabric, that becomes a collection that works by symbolic correspondences to reach the deepest desires generated by the unconscious. A brand of massive customization of sigils that becomes a hyperstitional process that speaks of dreams, magic, time and machinic imagination. And that, deep down, connects us all.

Memòria del projecte

Download asx00111_baixaresu.pdf

Informació addicional

LINK PÀGINA WEB: https://axs00111.neocities.org/

 

Informació addicional

LINK PÀGINA WEB: https://axs00111.neocities.org/

 

AsX:00111 : Dels somnis, la màgia, el temps i la consciència maquínica AsX:00111 : Dels somnis, la màgia, el temps i la consciència maquínica AsX:00111 : Dels somnis, la màgia, el temps i la consciència maquínica AsX:00111 : Dels somnis, la màgia, el temps i la consciència maquínica