nimu voices

nimu voices Laura Ollé

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Roc Abalat

Abstract català:

“nimu voices" és una marca de moda sostenible que opera dins d'una economia circular. En un món en el qual el creixement econòmic és sinònim de quantitat, “nimu voices” tracta de proporcionar al mercat de la moda, un model de negoci alternatiu i sostenible capaç de trencar amb el model actual, basat en l’usar i tirar. “nimu voices", no és només una marca destinada a la venda de peces de qualitat i fabricades amb materials reciclables, sinó una eina de visibilització, conscienciació i actuació davant la problemàtica de la crisi ecològica global.

Abstract espanyol:

“nimu voices” es una marca de moda sostenible que opera dentro de una economía circular. En un mundo en el que el crecimiento económico es sinónimo de cantidad, “nimu voices trata de proporcionar al mercado de la moda, un modelo de negocio alternativo y sostenible capaz de romper con el modelo actual, basado en el usar y tirar. “nimu voices”, no es solo una marca destinada la venta de prendas de calidad y fabricadas con materiales reciclables, sino una herramienta de visibilización, concienciación y actuación ante la problemática de la crisis ecológica global.

Abstract anglés:

"nimu voices" is a sustainable fashion brand that operates within a circular economy. In a world where economic growth is synonymous with quantity, “nimu voices” tries to provide the fashion market with an alternative and sustainable business model capable of breaking with the current model, based on throwaway. “nimu voices" is not only a brand for the sale of quality garments made with recyclable materials, but also a tool for making visible, raising awareness and acting on the problem of the global ecological crisis.

Peces incloses:

Peces d'imatge corporativa

Memòria del projecte (PDF. max 60MB)

Download TFG__Laura_Olle__Memoria_final.pdf