Diseñadores en Serie

Diseñadores en Serie Anna Fernández Gironès

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Marina Salazar

Abstract català:

“Si vols conèixer l’artista, contempla la seva obra”. 

Tot dissenyador desenvolupa un estil propi i personal que plasma en les seves creacions. Així mateix, la naturalesa d’una escena del crim o un modus operandi determinat, posseeixen un toc, un estil personal, convertint a un assassí en sèrie en un dissenyador.

Aquest projecte pretén especular entorn la pregunta: I si els assassins en sèrie més famosos de la història, haguessin sigut dissenyadors? Mitjançant la investigació dels criminals, del context històric en què neixen, els referents gràfics, tècnics i formals, s’extreuen i es proposen una sèrie de característiques gràfiques que de manera subjectiva, es plasmen en diferents peces gràfiques.

Abstract espanyol:

“Si quieres conocer al artista, contempla su obra”.

Todo diseñador desarrolla un estilo propio y personal que plasma en sus creaciones. Asimismo, la naturaleza de una escena del crimen o un modus operandi determinado, poseen un toque, un estilo personal, convirtiendo a un asesino en serie en un diseñador.

Este proyecto pretende especular entorno a la pregunta: ¿Y si los asesinos en serie más famosos de la historia hubiesen sido diseñadores? Mediante la investigación de los criminales, del contexto histórico en el que nacen, los referentes gráficos, técnicos y formales, se extraen y se proponen una serie de características gráficas que, de manera subjetiva, se plasman en distintas piezas gráficas. 

Abstract anglés:

“If you want to understand the artist, look at his work”.

All designers develop their own and personal style wich reflects on their creations.

Likewise, the nature of a crime scene or a certain modus operandi, have a personal touch, turning a serial killer into a designer.

This project pretends to speculate arround the question: What if the most famous serial killers in history had been graphic designers?

By studying the criminals, the historical context sourranding their lifes, the graphic, technical and formal influences, a series of graphic caracteristics are extracten and proposed in a subjective way into graphic pieces. 

Peces incloses:

Objectes varis

Memòria del projecte (PDF. max 60MB)

Download AFernandez_memoria_oficial_1.pdf
Diseñadores en Serie Diseñadores en Serie Diseñadores en Serie Diseñadores en Serie Diseñadores en Serie Diseñadores en Serie Diseñadores en Serie