porn*o llorar

porn*o llorar Oihane Montes

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Elisa Amann, Fran Casado, Israel Frutos

Abstract català:

La sexoafectivitat explica processos tan bàsics com la forma que tenim de relacionar-nos amb l’entorn i amb nosaltres mateixes. Partint d’una autoetnografia i un anàlisi d’una enquesta sobre sexoafectivitat, el projecte pren rumb cap a una reivindicació sobre la necessitat de rebre una educació sexual de qualitat. No ha sigut fins al març de 2021 que s’ha acceptat el seu ensenyament de manera obligatòria al país. La privació de coneixements es censura, per tant, una violència que s’ha estat exercint durant molts anys, eximint-nos de llibertats emocionals i sexuals.

Abstract espanyol:

La sexoafectividad explica procesos tan básicos como la forma que tenemos de relacionarnos con el entorno y con nosotres mismes. Partiendo de una autoetnografía y un análisis de una encuesta sobre sexoafectividad, el proyecto coge rumbo a una reivindicación sobre la necesidad de recibir una educación sexual de calidad. No ha sido hasta marzo de 2021 cuando se ha aceptado su enseñanza obligatoria en el país. La privación de conocimientos es censura, por lo tanto, una violencia que se ha estado ejerciendo durantemuchos años eximiéndonos de libertades emocionales y sexuales.

Abstract anglés:

Sex-affectivity explains processes as basic as the way we relate to the environment and to ourselves. Starting from an autoethnography and an analysis of a survey on sex affectivity, the project moves towards a claim on the need to receive quality sexual education. It was not until March 2021 when their compulsory education in the country was accepted.The privation of knowledge is censorship, therefore, a violence that has been imposed for many years, exempting us from emotional and sexual freedoms.

Peces incloses:

Peces editorials

Memòria del projecte (PDF. max 60MB)

Download porn_o_llorar_oihane_montes.pdf
porn*o llorar porn*o llorar porn*o llorar porn*o llorar porn*o llorar