Dear, dear, dear

Dear, dear, dear Pau Codina Fusté

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Fran Pinel

Abstract català:

Dear, dear, dear neix de la juxtaposició de dues grans disciplines: la pintura i el cinema. Neix de la necessitat d’explicar i expressar allò que anomenem emocions, i que sovint són difícils d’entendre. Neix de l’exploració artística, però també de la personal. Un projecte que es proposa treballar el llenguatge pictòric abstracte en un context audiovisual. Fa temps que vaig començar a pintar, cosa que em va ajudar a canalitzar moltes coses que no entenia de mi, dels altres i del propòsit d’existir en general. Es tracta d’un projecte emocional i íntim, que explora els límits de la pintura i l’audiovisual, i busca un punt de convergència.

Abstract espanyol:

Dear, dear, dear nace de la yuxtaposición de dos grandes disciplinas: la pintura y el cine. Nace de la necesidad de contar y expresar aquello que llamamos emociones, y que a menudo son difíciles de comprender. Nace de la exploración artística, pero también personal. Un proyecto que se propone trabajar el lenguaje pictórico abstracto en un contexto audiovisual. Hace tiempo que empecé a pintar, lo que me ayudó a canalizar muchas cosas que no entendía de mí, de los demás y del propósito de existir en general. Se trata de un proyecto emocional e íntimo que explora los límites de la pintura y el audiovisual, y busca un punto en común. 

Abstract anglés:

Dear, dear, dear was born from the meet of two great disciplines: painting and cinema. It is born from the need to tell and express what we call emotions, and which are often difficult to understand. It is born from artistic exploration, but also personal. A project that aims to work with the abstract pictorial language in an audiovisual context. I started painting a long time ago, which helped me channel many things that I did not understand.

Peces incloses:

Audiovisual

Memòria del projecte (PDF. max 60MB)

Download deardeardear_memoria.pdf

Més documentació (opcional)

Download Dear_dear_dear_fotollibre.pdf

Video del projecte

Dear, dear, dear