Sujeto Colectivo

Sujeto Colectivo Silvia Rubio Herrada

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Juny 2018

Tutor

Fran Casado

Panell avaluador:

TRIBUNAL 6 : Lúa Coderch / Stradivarius / A determinar

Abstract anglés

The project is about how people use clothes, body, posture to create an identity consciously, both to affirm their affiliation to the group and to differentiate themselves from those who are outside and inside it. I speak of how in the era of globalization, fashion no longer seeks to boast of belonging to one social class or another, but a taste, a lifestyle. For this I have researched people from different targets, social classes, and styles with their respective cabinets. This project could be considered a transformation of all the research into a language of all the cabinets found.

Abstract català

El projecte tracta sobre com les persones fem servir la roba, el cos, la postura per crear una identitat de forma conscient, tant per afirmar la seva afiliació al grup com per diferenciar-se dels que estan fora i dins del mateix. Parlo de com en l’era de la globalització, la moda ja no busca presumir de pertànyer a una classe social o una altra, sinó d’un gust, d’un estil de vida. Per això he investigat a persones de diferents targets, classes socials, i estils amb els seus respectius armaris. Aquest projecte podria considerar-se una transformació de tota la investigació a un llenguatge propi de tots els armaris trobats.

Abstract español

El proyecto trata sobre como las personas utilizamos la ropa, el cuerpo, la postura para crear una identidad de forma consciente, tanto para afirmar su afiliación al grupo como para diferenciarse de los que están fuera y dentro del mismo. Hablo de como en la era de la globalización, la moda ya no busca alardear de pertenecer a una clase social u otra, sino de un gusto, de un estilo de vida. Para esto he investigado a personas de diferentes targets, clases sociales, y estilos con sus respectivos armarios. Este proyecto podría considerarse una transformación de toda la investigación a un lenguaje propio de todos los armarios encontrados.

Etiquetes

Arte