ACT LIKE A MAN

ACT LIKE A MAN Albert Perez

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Juny 2018

Tutor

Raúl Goñi

Panell avaluador:

TRIBUNAL 2 : Carla Boserman / Sergio Ibañez / Isabel Sanchez

Abstract anglés

Act Like A Man is a project that arises from a simple question: What is a “real” man? This piece of work tries to show how the hegemonic masculinity harms the man and all those around him, the way he relates to his environment in different contexts and how pre-established the concepts of violence and dominance are in his being, questioning all the elements that take part of his growth as a person and that is practically undetectable. With a design proposal that forces the man to maintain an oppressive attitude, evidencing his practices, with a set of objects that condition his behavior and the way of showing himself to others.

Abstract català

Act Like A Man és un projecte que sorgeix a partir d’una simple pregunta: Què és un Home “de veritat”? Aquest treball tracta de mostrar com perjudica a l’home, i per a tots aquells que l’envolten, la masculinitat hegemònica, la manera com es relaciona amb el seu entorn en diferents contextos i com de preestablert té el concepte de la violencia i de la dominància en el seu ésser, posant en dubte tot allò que forma part del seu creixement i que és pràcticament indetectable. Amb una proposta de disseny que força a l’home a mantenir una actitud opressora, evidenciant les seves pràctiques, amb un conjunt d’objectes que condicionen el seu comportament i la manera de mostrar-se a la resta.

Abstract español

Act Like A Man es un proyecto que surge a partir de una simple cuestión: ¿Qué es un hombre “de verdad”? Este trabajo trata de mostrar cómo perjudica al hombre, y a todos que lo rodean, la masculinidad hegemónica, la manera como se relaciona con su entorno en diferentes contextos y como de preestablecido tiene el concepto de la violencia y dominancia en su ser, poniendo en duda todo eso que forma parte de su crecimiento como persona y que es prácticamente indetectable. Con una propuesta de diseño que fuerza al hombre a mantener una actitud opresora, evidenciando sus prácticas, con un conjunto de objetos que condicionan su comportamiento y la manera de mostrarse ante los demás.