Filmar amb ànima

Filmar amb ànima Mateu Rabell Vilarrubias

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Juny 2018

Tutor

Josep M Marimon

Panell avaluador:

TRIBUNAL 4 : Rebeca Mutell / Genís Rigol / A determinar

Abstract anglés

In the continuous communication experimentation on creating new audiovisual narratives on design, the author develops a learn-by-doing project composed by the documentation of creating a short film to understand which is his communication style on a context where the narrative differentiation is a key element on our professional communication environment.

Abstract català

A partir de la constant experimentació comunicativa que comporta el disseny audiovisual, l'autor planteja un projecte d'aprenentatge experiencial sobre l'estil de comunicació. L'autor utilitza el curtmetratge com a eina expressiva on desenvolupa el seu estil i el documental com a eina de comunicació i anàlisi del procés. L'objectiu és entendre com funcionen les metodologies de disseny col·laboratiu, la maduresa creativa i la impremta personal en una pel·lícula. En un context on la diferenciació de formes narratives és un element clau en el nostre àmbit professional.

Abstract español

A partir de la contante experimentación comunicativa que conlleva el diseño audiovisual, el autor plantea un proyecto de aprendizaje experiencias sobre el estilo en la comunicación fílmica. El autor utiliza el cortometraje cómo herramienta expresiva donde desarrolla su estilo, y el documental como herramienta de comunicación y análisis de proyecto. El objetivo es entender cómo funcionan las metodologías de diseño colaborativo, la madurez creativa y la imprenta personal en una película. En un contexto donde la diferenciación de formas narrativas es un elemento clave en nuestro ámbito profesional.